Het heeft even geduurd, maar ik ben er trots op dat mijn nieuwe website nu gelanceerd is!
Hij ziet er prachtig uit en ik hoop dat hij voor u overzichtelijk en informatief is.

Na 18 jaar met veel plezier samengewerkt te hebben met twee collega's in onze drukke praktijk in het Elkerliek ziekenhuis te Deurne, heb ik er nu voor gekozen om alleen in mijn eigen regio verder te gaan. Samen met mijn collega's heb ik veel ervaring opgedaan met vooral veel oedeemtherapie.
Maar aangezien het toch wel erg druk werd en daardoor steeds lastiger de werkzaamheden in beide praktijken te combineren, vond ik het tijd worden om een keuze te maken.
Hiervoor heb ik de samenwerking verdiept met de huisartsen en fysiotherapeuten in de gemeente Leudal. Dit heeft geresulteerd in een ochtend spreekuur in het gezondheidscentrum te Roggel en in fysiotherapiepraktijk Synergie te Haelen. Zo zijn de lijnen korter en kan makkelijker overleg plaatsvinden met andere disciplines,  zonder mijn onafhankelijkheid te verliezen.
Voordeel voor u als patiënt/cliënt is dat u voor verschillende behandelingen terecht kunt in eigen dorp. Want ook al liggen deze dorpen vlak bij elkaar, niet iedereen heeft de gelegenheid/mogelijkheid om zelfstandig de hoofdlocatie in Neer te bezoeken. Natuurlijk blijft het ook mogelijk dat ik u aan huis bezoek, indien u zelf niet naar de praktijk kunt komen.

In deze 'nieuwsrubriek' zal ik u op de hoogte houden van activiteiten in mijn praktijk en belangrijke wetenswaardigheden.